Project Somnium - Lost Lake 2
RSS

Siste innlegg

Rollegalleri oppdateringer
10 plasser igjen
Laiven er over halvfull
Nytt Påmeldingskjema
Da er vi på nett!

Kategorier

Nyheter 2011
Nyheter 2012
drevet av

Nyheter

Nytt Påmeldingskjema

Grunnet tekniske problemer hos webhost fungerte ikke det forrige Påmeldingsskjemaet og Tilbakemeldingsskjemaet etter kl. 14:00 onsdag 31. august, derfor er det ikke alle påmeldinger jeg har mottatt. Skjemaene er nå fjernet, og er nå i stedet lagt ut på forum.
 
Lurer du på om jeg har mottatt din påmelding eller tilbakemelding? Sjekk listen over påmeldte på forum. Hvis du ikke finner navnet ditt i Påmeldtlisten, har jeg IKKE mottatt noen påmelding fra deg, og du må sende inn på nytt med det nye skjemaet.
 
- Liste over Påmeldte finner du HER.
- Påmeldingsskjema finner du HER. (Tilbakemeldingsskjemaet er under Påmeldingsskjema.)
 
Beklager problemene dette har medført.
 
Mvh
Caroline
Arrangør