Project Somnium - Lost Lake 2
Welcome to
Blackwood
County
 
Strømbrudd settingen
 
Lost Lake
 
Lost Lake er en liten småby med ca. 726 innbyggere, og ligger et godt stykke øst for Blackwood City. Småbyen ligger nokså isolert ved innsjøen Lost Lake, og er ikke akkurat for vant med besøkende. Lost Lake klarer seg for det meste selv, med en egen liten kirke, restaurant/kafé, pub, en liten dagligvareforretning, og en blanding av små leilighetskomplekser og hus i sentrum.
Lost Lake er derfor et lite samfunn, der alle kjenner alle og der mange er blitt nokså sære med årene.
Den siste tiden frem til for en uke siden var innbyggerne i Lost Lake begynt å våkne opp midt på natten av grufulle mareritt. Men det var ikke så mange som snakket så høyt om dette, til tross for at de fleste syntes å være hjemsøkt av mareittene. Det var før helgen for en uke siden, da marerittet ble til virkelighet...
 
Om Laiven
Nok en gang er det duket for nye mareritt, intriger, amerikansk småbystemning, personlige tragedier, grusomheter og ikke minst våre "kjære" marerittmonstre, samt utfyllende roller, nøye planlegging og en god dialog mellom arrangør og spiller rundt både rolle, tanker og ønsker før laiven.
I Lost Lake blir det både plotting, stemning, intriger og skrekk, og det blir fokus både på faktiske hendelser, uhyggelig stemning, mysterier, gruppedynamikken i det lille samfunnet, å finne ut av en rolle man vil synes det er gøy å spille, og plott og særtrekk som arrangør og spiller blir enige om. Her er det også store muligheter til å komme med en god del ideer, ønsker og tanker til rolle, en mulighet som er lurt å benytte seg av for en best mulig laivopplevelse!
 
Nok en gang får vi dessuten masse plass å boltre oss på på Lunde leirsted, med til sammen 8 bygninger, der vi benytter oss av ca. 6 hytter/hus, hvor to av husene har to etasjer, massevis av soverom, og flotte utearealer. Her blir det rigget til bl.a. Kirken, Lakeside Café, Riley's Pub, Politistasjon og ikke minst rollenes boliger med egen adresse.
 
Sist men ikke minst må det også påpekes at dette er ment å være en laiv med intense opplevelser, skumle effekter og noen sterke scener. Derfor er det viktig at du bekrefter at du er inneforstått med dette, og at du faktisk tåler denne type laiv. Dette er ikke en laiv for sarte sjeler!
 
Minisamfunn
På laiven simulerer vi et lite minisamfunn. Derfor er det viktig å huske på at byen skal forestille større enn det laivstedet faktisk er, og slike ting som at de to brune hyttene forestiller bolighus, mens soverommene i det lange bygget der de fleste kommer til å sove, egentlig forestiller leiligheter; altså at et soverom er en egen leilighet, med egne adresser,  etc.
 
 Velkommen til Lost Lake!
 
 
Strømbruddene og Blackwood City
 
Blackwood, USA
Vi befinner oss i Blackwood County, en fiktiv county i nordstaten Wisconsin i USA. Blackwoods storby, Blackwood City, har den siste tiden vært rammet av mange korte, mystiske strømbrudd, der mange sier de har vært vitne til uforklarlige hendelser, overnaturlige fenomener og marerittaktige syner. Påfallende mange har til og med blitt erklært sinnssyke og innlagt på sinnssykehus etter å ha opplevd strømbruddene.
Man har ennå ikke funnet årsaken til strømbruddene.

Mange er selvsagt svært skeptiske til at det foregår noe overnaturlig i forbindelse med strømbruddene, men selv blandt de største skeptikerne finnes dem som har opplevd å se merkelige og forstyrrende ting i mørket. De er bare for redde til å fortelle om det.

Folk har nå levd en stund i frykt for nye strømbrudd, de frykter å selv bli ofre for mystiske syner og stemmer, og andre som allerede har vært vitne til ting i skyggene, er livredde for å oppleve det igjen. Mange forlot Blackwood (før det store strømbruddet), da fenomenet så ut til å holde seg innenfor byens grenser, i håp om å unnslippe marerittet. Men nå ser det ut til at strømbruddene kryper stadig lenger utenfor byen, og noen mener at hele countyen kan være truet.
 
Lost Lake lå lenge isolert ifra alt dette. Det eneste "mystiske" som foregikk i Lost Lake var de mange marerittene som plaget innbyggerne frem til søndag 6. september 2009. Det er riktignok ikke unormalt å oppleve mareritt, men ikke så ofte, så grufulle, og delt av så mange. Og ingen kunne drømt om at marerittene en gang kunne komme til å bli virkelige...Dette er en blanding av en mysterie- og horrorlaiv satt i en nåtidssetting, i et konsept der verdenen virker normal på overflaten, men hvor mystiske ting lurer i skyggene...
 
Velkommen til neste laiv i Strømbruddserien!