Project Somnium - Lost Lake 2
 
Rollegalleri
 
Liste over alle rollene, og hvilke spillere som spiller hvem, med bilde.
(Klikk på et av bildene for å få opp bildefremvisning.)
 
 
Emily Rose Waters
Emily Rose Waters

spilles av: Caroline Petersen, Arrangør

KAFÉEIER:

Eier av Lakeside Café og Riley’s Pub. Emily Rose kan være litt streng og kravstor til sine ansatte, forventer at alt går som det skal, men ellers grei og forståelsesfull. Ettersom mange av innbyggerne er stamgjester, er hun blitt godt kjent med de fleste.
Har drevet kafeen i 12 år, og puben i 8 år.
Formelt kalt Emily eller Emily Rose, men Rose blandt venner.

Rollefunksjon: Kjenner alle


Diego Sanchez
Diego Sanchez

spilles av: Magnus Meyer

MONSTER-/WITCH HUNTER / KOKK

En såkalt Monster-/Witch Hunter som kom til Lost Lake for 3 dager siden, med en ambisjon om å bekjempe ”ondskapen” i småbyen. Den gåtefulle mexicaneren mener det er en sammenheng mellom ”Lost Lake Djevelen” og såkalte ”Chupacabras” vesener (han forklarer at det ikke bare finnes én, men flere, og han er fast bestemt på å bekjempe dem alle.)

Mange ser på ham som en hemmelighetsfull og uhyggelig fremmed, men mange setter også pris på at noen tar opp kampen mot all djevelskapen som herjer i Lost Lake, og i noens øyne er han nærmest en ”reddende engel” i en mørk tid. Dog en ganske utrivelig og litt fanatisk reddende engel i så fall…

Med sin lidenskap for mat og manglende tilgang på sine egne penger etter det store strømbruddet i Blackwood City, jobber han nå som kokk på Lakeside Café.

Rollefunksjon: Den gåtefulle


Dr. Audrey Summers
Dr. Audrey Summers

spilles av: Hanna Bråthen

DOKTOREN:

Jordnær, handlekraftig, dedikert og bestemt i jobben, men innerst inne en romantisk drømmer. Profesjonell i sitt arbeid, men kjent for å kunne være litt flørtete til tider. Er også kjent for sin litt morbide nysgjerrighet for alt av sår og skader, noe hun har hatt fra hun var liten, og liker å studere ting nærmere for å lære mer, enten det er snakk om levende eller døde, like vitebegjærlig som alltid.

Er også den lokale rettsmedisiner og obdusent, da Lost Lake ikke har egen spesialist til dette.

Rollefunksjon: Vitebegjærlig og romantisk drømmer


Lennart Frost
Lennart Frost

spilles av: Martin Høst

VETERINÆREN:

Den lokale veterinæren er en litt underlig skrue, og slår gjerne av en lang prat med dyrene, enten det er en hund med tannverk eller en sau med vondt i foten, og det ser alltid ut til å ha en beroligende effekt på de firbente pasientene. Lennart har dessuten en beroligende effekt på mennesker også, og med sitt glødende engasjement i å hjelpe, lindre og helbrede, er han godt likt av de fleste.

Men de som først havner på kanten med ham, blir raskt bitre fiender, for Lennart er også en stolt mann, som tåler spesielt dårlig når noen er misfornøyd med arbeidet hans. Men alt i alt er de fleste fornøyd og har et godt forhold til veterinæren.

Rollefunksjon: Den omsorgsfulle


Brian Wells
Brian Wells

spilles av: Kim Pettersen

PRESTEN:

Den svært dedikerte presten fungerer som småbyens hobbypsykolog, og er den du snakker med hvis du har noe på hjertet eller noe plager deg. Som prest kjenner han de fleste godt, og er kjent for å være svært åpen, forståelsesfull, tillitvekkende og en god lytter. Ser noe godt i alle, og dømmer (nesten) ingen. Men den siste uken har han oppført seg merkelig, som om ingenting har skjedd. Samtidig er det noe som skurrer ved hele hans vesen, et lumskt glimt i øyet, en sarkasme i stemmen, et hint av galskap i det intense blikket… Har den harmløse presten virkelig gått fra vettet?

Rollefunksjon: Den Gudfryktige, forstyrrede hobbypsykologen

Tilleggsrolle: Raul Mendoza

ADVOKAT

Raul Mendoza er en dyktig og suksessrik advokat, like selvsikker, sleip og arrogant som han er dyktig på å snakke for seg og overbevise andre om at han har rett. Kan også være både ufølsom og kynisk, med et beryktet temperament og en irriterende kverulant, men utrolig nyttig å ha på sin side i en diskusjon eller i retten.

Rollefunksjon: Den slue og temperamentsfulle


Sheriff Ryan Lawson
Sheriff Ryan Lawson

spilles av: Kim Jørstad

SHERIFFEN

Godsnill, old school og litt naiv. Godt likt av alle, og tar seg alltid tid til en prat. Nøler ikke med å hjelpe, enten det er eldre damer som krysser veien eller kattunger i nød, har samtidig et brennende engasjement for å holde Lost Lake trygg, om det er fra nådeløse drapsmenn, ”onde ånder”, eller rampete ungdommer.

Rollefunksjon: Rettferdighetsforkjemperen


Deputy Betty Louise Connor
Deputy Betty Louise Connor

spilles av: Kristina Mardal

DEPUTY:

Betty Lou er den arbeidsomme og pliktoppfyllende deputyen, er kanskje litt for ordentlig i noens øyne, har en sterk rettferdighetssans, og en litt for stor samvittighet. Uselvisk, selvoppofrende og overbeskyttende overfor andre, glemmer fort seg selv, og til tross for den vonde skilsmissen og foreldrenes dramatiske dødsfall nylig, lar hun ikke dette stoppe henne i arbeidet eller med å hjelpe andre.

Rollefunksjon: Den selvoppofrende


Franz Phillip August Joseph Friedrich Van Tassel
Franz Phillip August Joseph Friedrich Van Tassel

spilles av: Øyvind Sundsdal

SPIRITUELT MEDIUM / STYRTRIK

"...men bare kall meg Frank..." Den alternative behandleren. Styrtrik, distré og forfengelig, oppr. fra den nederlandske adel, men oppvokst i Lost Lake. Er så kvalmende styrtrik at han kan gjøre som han vil, og de færreste tør å nekte ham noe, spesielt da han ofte sponser lokale saker med store summer.

Lokalt anerkjent av mange som en dyktig alternativ behandler og spirituelt medium, dog noe beryktet for et svært skiftende temperament. Formelt kalt Franz Phillip, uformelt kalt Frank.
I det siste ofte sett fordypet i sin nye notatbok.

Driver "Franks Alternative Klinikk", og er medeier av ”Lady Memoria” med søsknene Cromwell.

Rollefunksjon: Den distré og lunefulle


Victoria Jane Cromwell
Victoria Jane Cromwell

spilles av: Frøydis Labowsky

RIK FORRETNINGSKVINNE

Snobbete, selvsentrert, følelseskald og nådeløs, og en kvinne med en utmerket forretningssans. En som har nådd langt, ikke ved hjelp av høflighet og ren samvittighet, men ved å ha satt seg i respekt som både kompromissløs og viljesterk. Victoria Cromwell kan gi folk grøsninger, samtidig er det noe ved henne som gjør at man nesten får lyst til å brette ut om sine innerste tanker og hemmeligheter til henne…

Hun er dessuten svært overtroisk, og virker nærmest besatt av det overnaturlige. Hun sluker alt av informasjon hun kommer over, og ønsker å vite mest mulig, men det er uklart hva hun egentlig vil med all denne informasjonen.

Er medeier, og med hjelp fra broren Richard, ansvarlig for daglig drift av ”Lady Memoria”, et kombinert motell og ”bar & grill” i utkanten av småbyen, nå mistenkt for å bedrive ulovlig casino og bordellvirksomhet bak fasaden.

Rollefunksjon: Den snobbete


Richard James Cromwell
Richard James Cromwell

spilles av: Nicholas Johansen

RIK FORRETNINGSMANN

Den suksessrike forretningsmannen er like arrogant og utspekulert som han er hardtarbeidende og ambisiøs, med en forkjærlighet for penger, makt og innflytelse. Han kan være både snobbete, nedlatende og en usympatisk drittsekk overfor folk han ikke anser å ha noen nytteverdi for ham, samtidig er han svært overbeskyttende og lojal overfor sine nærmeste.

I det siste blitt beryktet for arvestriden mellom ham og søstrene Brown og Summers, vedr. huset i 72 Owl Street etter avdøde Phillip Brown, som Richard som en tidligere kollega av Phillip mener er testamentert til ham selv, i stedet for til Phillips barnebarn.

Richard er også medeier av ”Lady Memoria” med Victoria og Franz Phillip.

Rollefunksjon: Den innflytelsesrike


Nelly Glotton
Nelly Glotton

spilles av: Cathrine Frostad

HOBBYFOTOGRAF / SPALTIST:

Innflytter fra Blackwood City, og kjent for å være en frempå og pågående hobbyfotograf, sleip som en ål og lar seg lett friste av lette penger. Venter på at en gullkantet mulighet skal komme seilende, og drømmer om ”the big shot” som skal gjøre henne rik og berømt. God venninne av Clarice Brown, og Kimberley og Audrey Summers.

Jobber nå som fotograf og spaltist for bl.a. Lost Lake Daily.

Rollefunksjon: Den sleipe/pågående


Susanna Taylor
Susanna Taylor

spilles av: Ina Fosberg

HORRORFORFATTER / JOURNALIST:

Horrorforfatter med flere bokutgivelser bak seg, og er tiltrukket av alt som er mørkt, uhyggelig, ”forbudt” og tabu. Susanna er impulsiv, overtroisk og nysgjerrig, lettskremt og flørtete, med en forkjærlighet for penger og suksess. Hun har et eksplosivt temperament, og kan ikke fordra når noen forsøker å fortelle henne hva hun skal gjøre!

Jobber også som journalist for avisen Lost Lake Daily ved siden av.

Rollefunksjon: Den ambisiøse, nysgjerrigper


Justin Craig
Justin Craig

spilles av: Boye Molberg

SERVITØR / JOURNALIST:

Servitør på Lakeside Café. Hyggelig, samvittighetsfull og arbeidsom fyr, drømmer om å nå langt i livet, slutte å jobbe fysisk og en dag klare seg på sine geniale forretningsideer, som egentlig ikke er så geniale. Er også den bitre ekskjæresten til Susanna Taylor, og sjalu over at broren Darryl stadig forsøker å sjekke henne opp. Har også et godt øye for Prestedatter Stacey Wells.

Har jobbet i kafeen i 2 mnd, er nå også journalist i Lost Lake Daily.

Rollefunksjon: Den samvittighetsfulle


Darryl Craig
Darryl Craig

spilles av: Gregg Schneider

SERVITØR / EKS-MILITÆR:

Servitør på Lakeside Café. Autoritær og paranoid eks-militær, som sist tjenestegjorde i Irak, og ikke har vært helt den samme siden. Er ofte nervøs, og har fått et eksplosivt temperament, tydelig preget av traumatiske opplevelser under utenlandstjeneste.
En dessuten en damebedårer og storsjarmør, med litt for stor selvtillit, og ikke redd for å ta initiativ til ting, spesielt i en nødssituasjon. Forsøker stadig å sjekke opp journalist og horrorforfatter Susanna Taylor, som også er ekskjæresten til broren Justin.

Har vært ansatt i kafeen siden onsdagen før laiven.

Rollefunksjon: Den autoritære og paranoide


Stacey Wells
Stacey Wells

spilles av: Chandra Linn Rosland

SERVITRISE / PRESTEDATTER:

Servitrise ved Lakeside Café, og datter av den nå sinnsforstyrrede Presten Brian Wells. Stacey er kjent for alltid å være blid, hyggelig, pliktoppfyllende og hjelpsom. Godt likt blandt kundene for sitt gode humør, serviceinnstilt, og ikke minst altfor nysgjerrig for sitt eget beste.
Har i det siste oppført seg merkelig, hun virker svært nervøs og forskremt, og kikker seg stadig over skulderen, som om noen eller noe er ute etter henne...

Rollefunksjon: Den nervøse og hjelpsomme


Hailey Anne Anderson
Hailey Anne Anderson

spilles av: Ingvild Winther Portaasen

HESTEOPPDRETTEREN:

Hailey er kjent for å være ganske gammeldags, tradisjonell og litt bondsk, er oppdratt til å være en god kristen og ekte patriot. Hailey er hestehandler, driver familiens gård alene, og er svært glad i hestene sine. Hun er heller ikke redd for å jobbe, er svært overtroisk og fryktelig nysgjerrig. Hun er dessuten kjent for å være hardtarbeidende og en sann dyrevenn, og ganske så temperamentsfull overfor de som er det motsatte, eller ikke behandler dyr riktig.

Hailey har havnet i bitter strid med veterinær Lennart Frost, etter en uenighet vedr. en av hestene hennes som ikke stod til å redde, men som Hailey ment skyldtes utilstrekkelig behandling fra veterinæren.

Rollefunksjon: Den tradisjonelle


George Edward Anderson
George Edward Anderson

spilles av: Remi Fenrir Jonassen

GÅRDSEIER/COWBOY:

En ekte patriot, og litt enkel i tankegangen. Liker ukompliserte forklaringer på ting, og ser ofte verden i svarthvitt, for det er enklere å holde orden på. Kan også være fordomsfull, men mener ikke noe vondt med det, dog er han svært skeptisk til fremmede og alt som er nytt og ukjent. Enkemann, og bor alene på gården. Kjent for å være litt sær, spesielt etter at kona døde, men er ellers for det meste en godhjertet og trivelig kar.

George har vært ganske så hard på flaska den siste tiden, og skapt en del bråk bl.a. ved å rasere kafeen, tydelig sterkt beruset. Han beklaget opptrinnet, men er fortsatt noe uglesett etter hendelsen.

Bildet er forøvrig av George på fylla...

Rollefunksjon: Den erkeamerikanske


Clarice Brown
Clarice Brown

spilles av: Ann-Helen Bergan Amundsen

VAKTMESTERENS DATTER / LÆRLING:

Halvsøster til de tre søstrene Summers, og hjelper til med oppussingen av huset etter Phillip Brown i 72 Owl Street. Hun er den praktiske av søstrene, og jobber for faren i familiefirmaet Gordon Brown Facility Management.
Fikser og ordner det meste, får ting gjort, og er en god lytter, men kan virke hemmelighetsfull. Ble sett sammen med de to sprøe konspirasjonsteoretikerne sist helg.

Rollefunksjon: Den arbeidsomme og hemmelighetsfulle


Kimberley Summers
Kimberley Summers

spilles av: Sigrid Stensrud

BARTENDER:

Etter en glimrende jobbsøknad er Kimmy nå ansatt som bartender ved Riley's Pub. Kimmy er godtroende og naiv, litt dum, og blir like sjokkert hver gang folk ikke er til å stole på. Patriotisk, forfengelig og drømmende, en håpløs romantiker, og ikke alltid like forberedt på virkelighetens brutale realiteter.

Rollefunksjon: Den vimsete


Susan Cross
Susan Cross

spilles av: Jennica Live Andersen Roe

KONSPIRASJONSTEORETIKER:

Evig optimist og til tider litt naiv, impulsiv og ofte den første til å smyge seg frem og undersøke noe, ofte fullstendig blind for risikoen i det hele. Livlig og utadvendt, med en ustoppelig nysgjerrighet, og har dessuten en svært livlig fantasi og trang til å utforske og analysere.

Kjent for ”Ketchup Djevel episoden” i 1982 da hun og Diane var små, da de to dekket Susan fra topp til tå med ketchup for å forestille Lost Lake Djevelen, og snek seg inn på Anderson-gården. Episoden har blitt en slags lokal humoristisk parodi på myten om Lost Lake Djevelen.

Rollefunksjon: Eventyreren

Diane Miller
Diane Miller

spilles av: Idun Regine Osnes

KONSPIRASJONSTEORETIKER:

Alltid nysgjerrig, og med en livlig fantasi og trang til å utforske og analysere, i likhet med sin barndomsvenninne Susan. Diane er den analytiske, observerende og mest kritiske av de to. Hun er den første til å tro at andre har noe å skjule, og at noe muffens er på gang.
Kjent for ”Ketchup Djevel episoden” i 1982 med Susan Cross.

Rollefunksjon: Hobbydetektiven